Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, în vizită de lucru la Tulcea

ro

06 Jun, 2014 15:43 1442 Marime text
Ministrul Eugen Teodorovici, a participat astăzi, 6 iunie a.c., la Tulcea, la dezbaterea regională organizată de Ministerul Fondurilor Europene privind primele versiuni ale programelor operaţionale prin care România va atrage finanţările UE în perioada de programare 2014-2020.
 
“Dezbaterile organizate la nivel regional cu potenţialii beneficiari de finanţări UE în viitoarea perioadă de programare sunt extrem de importante pentru ministerul pe care îl reprezint, cel care este coordonatorul naţional al programării și gestionării fondurilor europene în România. Principiul parteneriatului este unul european, care stă la baza gestionării fondurilor nerambursabile alocate de UE. În această perioadă punem un accent deosebit pe consultările publice, atât mai mult cu cât în perioada următoare vom transmite Comisiei Europene propunerile oficiale ale programelor operaţionale. Subliniez că România nu înregistrează nicio întârziere în pregătirea şi finalizarea documentelor de programare pentru perioada 2014-2020. Estimez că vom semna Acordul de Parteneriat 2014-2020 în vara acestui an şi că vom primi aprobarea Comisiei pe programele operaţionale până la sfârşitul anului”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.
 
La dezbatere au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi ai mediului privat din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, iar dezbaterea a vizat cele patru programe care vor fi coordonate de MFE în viitoarea perioadă de programare: Programul Operaţional Infrastructură Mare, Programul Operaţional Capital Uman, Programul Operaţional Competitivitate şi Programul Operaţional Asistență Tehnică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii