Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Vamală Română Țigarete și bijuterii în valoare de aprox. 630.000 lei confiscate de inspectorii vamali

ro

07 Aug, 2023 11:42 505 Marime text
Nr. 493/07.08.2023     
                                                                                                             
 
COMUNICAT DE PRESĂ
  Țigarete și bijuterii în valoare de aprox. 630.000 lei confiscate de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători – Compartiment Călători
 
În data de  05 august  2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr.I Otopeni Călători – Compartiment Călători – Direcția Regională Vamală București, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București – Otopeni, în urma unor controale specifice efectuate în vederea combaterii traficului cu produse din tutun, au reținut în vederea confiscării de la o pasageră care circula pe ruta Otopeni – Luton, 10.000 țigarete marca DUNHILL , bunuri nedeclarate și sustrase de la controlul vamal, în valoare estimată de aproximativ 13.500 lei.
În data de 7 august 2023, aceeași inspectori vamali în baza analizei de risc, au selectat în vederea controlului vamal doua pasagere care călătoreau pe ruta Instanbul – Otopeni. Ca urmare a controlului asupra bagajelor au descoperit disimulate în diferite articole de îmbrăcăminte și pungi cu alimente, bijuterii din metal galben în cantitate de brută de 3081, 67 grame și bijuterii din metal alb în cantitate brută de 555,5 grame.
       Valoarea bijuteriilor reținute în vederea confiscării, este de aproximativ 614.000 lei.      
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazurile au fost predate către instituția competentă  în vederea efectuării cercetărilor.
                                  
                  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii