Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns în zona accidentului aviatic din Constanţa

ro

15 Dec, 2014 18:26 1737 Marime text
Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns în zona accidentului aviatic în care a fost implicat un elicopter EC 135, operat de SMURD Constanța.

Pentru intensificarea căutărilor membrilor echipajului elicopterului prăbușit în zona lacului Siutghiol din județul Constanța, din ordinul vicepremierului Gabriel Oprea un elicopter cu echipe de salvatori din București este deja în zbor spre zona accidentului. 

Totodată, vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat intervenția de urgență a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale pentru a participa la misiunea de căutare. Primele forțe suplimentare au ajuns deja la locul accidentului.

Din informațiile de la fața locului, o persoană a fost scoasă din apă și a fost resuscitată. În continuare această persoană a fost transportată la spitalul județean Constanța. Persoana găsită făcea parte din echipa medicală care se afla la bordul elicopterului.
 

Bărcile care au ajuns la fața locului și au recuperat prima victimă sunt din cadrul ISU Dobrogea. 
 

Potrivit ISU Dobrogea, primele echipaje au ajuns la fața locului la ora 16.30. Prima persoană din echipaj a fost găsită la ora 16.45.  

 
La momentul accidentului, elicopterul se întorcea către bază, de la o misiune de salvare aero-medicală, după ce a transportat un pacient la spitalul județean Constanța.

 
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 
Directia Informare si Relatii Publice 
Centrul de Presa al M.A.I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii