Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Cercetat pentru violență în familie

ro

23 Feb, 2024 15:07 418 Marime text
                                                                                                            Nr. 49 din 23 februarie 2024
 
REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE
 
La data de 22 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au reținut tânăr, în vârstă de 21 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
În fapt, la data de 17 februarie 2024,  în timp ce se afla la  o adresă din Sectorul 4, o tânără, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost lovită de către concubinul ei, în vârstă de 21 de ani, timp de mai multe ore, cu diverse obiecte contondente. De asemenea,  agresiunile ar fi avut loc în prezența fiicei lor minore, în vârstă de 5 luni.
 
La data de 21 februarie 2024, Judecătoria Sectorului 4 a emis un ordin de protecție împotriva acestuia.
De asemenea, organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu, iar în cursul zilei de 22 februarie 2024, bănuitul a fost depistat de către polițiștii Secției 26 Poliție și condus la audieri.
 
În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii