Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Suceava Buletin informativ - 07.06.2021

ro

07 Jun, 2021 12:29 906 Marime text
 
Incendiu în localitatea Șcheia
06.06.2021, ora anunțării la 112 - 5:58
 
Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Șcheia.
          La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la un miniexcavator și un șopron, sub care utilajul era parcat, cu pericol de propagare la locuința de care era alipit șopronul, dar și la cea învecinată, aflată în imediata apropiere.
Din fericire, flăcările au fost observate la timp de către un pompier militar în rezervă, plutonier adjutant-șef (r) Niculai Roșu*, aflat la alergarea de dimineață, care a anunțat evenimentul imediat la 112, evitând astfel dezvoltarea incendiului și propagarea acestuia la cele două clădiri de locuit.
          Incendiul a fost lichidat la ora 7:50.
          Au ars șenilele din cauciuc și alte elemente combustibile din componența miniexcavatorului. De asemenea, a ars astereala din lemn a șopronului, pe aproximativ 25 de metri pătrați, și s-au degradat învelitoarea din tablă a anexei, pe 30 de metri pătrați, și aproximativ 20 de metri pătrați din fațada casei de locuit.
          Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
          Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două locuințe, cu bunurile aferente.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii