Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Pompierii harghiteni, la datorie pentru salvarea de vieți și bunuri

ro

19 Dec, 2023 15:26 537 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
  Pompierii harghiteni, la datorie pentru salvarea de vieți și bunuri
 
În ultimele 24 de ore, pompierii militari au fost prezenți la datorie pentru asigurarea intervenției imediate la cele 10 situații de urgență produse la nivel județean, în urma cărora 7  persoane au beneficiat de prim ajutor calificat.
Totodată, 3 persoane au fost salvate din situații critice, în urma evenimentului produs în cursul zilei de ieri, 18.12.2023, la internatul Liceului Tamasi Aron, din municipiul Odorheiu Secuiesc, unde un perete s-a prăbușit și 4 minori au fost surprinși sub dărâmături.
De asemenea, eforturile colegilor noștri s-au concentrat și asupra protecției comunităților și a bunurilor acestora, sens în care, echipajele operative au intervenit la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe DN 13/A, pe raza localității Satu Mare, în urma căruia a rezultat o victimă, aceasta fiind preluată și transportată la spital de către un echipaj SAJ.
În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.         
             COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii