Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Misiunile pompierilor salvatori din ultimele 24 de ore

ro

20 Jul, 2023 10:43 509 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
            Misiunile pompierilor salvatori din ultimele 24 de ore
            În cursul zilei de ieri, 19 iulie a.c., pompierii militari harghiteni au gestionat 9 situații de urgență, dintre care 8 au fost solicitări pentru asistență medicală de urgență, 8 persoane fiind asistate de către echipajele medicale.
               Totodată, echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc au gestionat cu promptitudine 1 misiune de asigurare a normelor de apărare împotriva incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe DN 13A, în municipiul Odorheiu Secuiesc.
               De asemenea, în ultimele 24 de ore, pentru protecția populației, au fost transmise 4 mesaje privind prezența animalelor periculoase (urși) în proximitatea comunităților, prin sistemul RO-ALERT, în localitățile Vărșag (2) și Ulieș (2).
               Echipajele noastre rămân mobilizate și pregătite să acționeze în orice moment pentru a vă oferi ajutorul necesar. Suntem aici pentru voi, 24 de ore din 24!
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.    
                                                    

COMPARTIMENTUL INFORMARE                                          
ȘI RELAŢII PUBLICE          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii