Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 28.06.2022

ro

28 Jun, 2022 15:53 952 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Posturi vacante de ofițeri, subofițeri, conducători auto (autospeciale)
și soldați profesioniști
 
În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita cu sediul în Municipiul Miercurea Ciuc, str. Iancu de Hunedoara, nr.14, scoate la concurs 65 de posturi vacante de ofițeri, subofițeri, conducători auto (autospeciale) și gradați profesioniști, după cum urmează:
 • ofițer specialist I (psiholog), la Compartimentul Psihologie;
 • ofițer specialist I, la Inspecția de Prevenire - Compartimentul Avizare-Autorizare;
 • ofițer specialist I, la Serviciul Logistic - Compartimentul Achiziții Publice;
 • ofițer specialist I, la Serviciul Logistic - Compartimentul Patrimoniu Imobiliar;
 • ofițer specialist II, la Inspecția de Prevenire - Compartimentul Control și Activități Preventive;
 • ofițer specialist II, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților ;
 • ofițer specialist II, la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației - Comunicații
 • subofițer operativ principal, la Centrul Operațional Analiză, Evaluare și Coordonare Intervenție;
 • subofițer tehnic principal, la Serviciul Resurse Umane - Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor;
 • 2 posturi de subofițer secretariat principal, la Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;
 • subofițer tehnic principal, la Compartimentul Financiar;
 • subofițer administrativ principal, la Serviciul Logistic – Compartimentul Tehnic;
 •  subofițer tehnic principal, la Serviciul Logistic - Compartimentul Patrimoniu imobiliarEchipa de întreținere și reparații imobile;
 • subofițer tehnic principal, la Serviciul Logistic - Compartimentul Protecția Mediului;
 • subofițer tehnic principal, la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației - Tehnologia Informației
 • 19 posturi – conducător auto (autospeciale) din cadrul structurilor de intervenție ale inspectoratului: Detașamentul de Pompieri Miercurea Ciuc (5 posturi), Detașamentul de Pompieri Gheorgheni – Garda de Intervenție nr. 1 Gheorgheni (5 posturi), Detașamentul de Pompieri Gheorgheni – Garda de Intervenție nr. 2 Toplița (4 posturi), Detașamentul de Pompieri Gheorgheni – Garda de Intervenție nr. 3 Corbu (3 posturi), Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc (2 posturi);
 • recrutare și selecție în vederea angajării în corpul soldaților profesioniști, pentru următoarele 30 posturi de soldat profesionist (servant) prevăzute în cadrul subunităților de intervenție: Detașamentul de Pompieri Miercurea Ciuc (5 posturi), Detașamentul de Pompieri Gheorgheni – Garda de Intervenție nr. 1 Gheorgheni (5 posturi), Detașamentul de Pompieri Gheorgheni – Garda de Intervenție nr. 2 Toplița (1 post), Detașamentul de Pompieri Gheorgheni – Garda de Intervenție nr. 3 Corbu (1 post), Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc (18 posturi).
IMPORTANT! Documentele necesare pentru înscrierea la concursuri se transmit SCANAT la adresa de e-mail concurs.hr1@gmail.com, în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 25 Mb.).
Candidaţii care depun cererile de înscriere la concurs (vor menționa funcția pentru care solicită înscrierea), copia actului de identitate, CV-ul și declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare la adresa de e-mail: concurs.hr1@gmail.com, în intervalul alocat pentru înscriere, vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii prin care li se va comunica un cod unic de identificare în baza căruia se pot identifica în anunţurile postate ulterior, referitoare la rezultatele etapelor concursului.
Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, vor fi transmise în format SCANAT, în volum complet, în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 25 Mb.), tot la adresa de e-mail, concurs.hr1@gmail.com. Documentele depuse se denumesc corespunzător, în funcție de conținutul acestora (ex. copie C.I., copie documente studii, copie certificat naștere candidat, etc.).
Alte date şi informaţii suplimentare cu privire la organizarea concursului şi depunerea documentelor se mai pot obţine şi în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0266/371674, int. 27.211, 27.241 în zilele lucrătoare între orele 08.00-14.00 sau pe pagina de internet a instituției (www.isuharghita.ro).
                                      
 
 
 
 
 
 
 
           COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE                     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii