Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 24.11.2021

ro

24 Nov, 2021 15:35 788 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile desfășurate de salvatorii harghiteni, în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, 21 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, dintre care 3 victime rănite în urma producerii unor accidente rutiere, în localitatea Cârța și pe strada II Rakoczi Ferenc din municipiul Odorheiu Secuiesc.

O misiune complexă a avut loc în localitatea Remetea, unde 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, alături de SVSU Remetea și Ditrău, au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. La locul evenimentului, echipajele de intervenție au constatat că arderea se manifesta cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, însă, din nefericire, o persoană, femeie, în vârstă de 84 de ani, și-a pierdut viața.

Totodată, a fost transmis 1 mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (3 urși), în satul Păuleni, comuna Lupeni.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii