Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 16.11.2021

ro

16 Nov, 2021 14:49 630 Marime text

BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile pompierilor militari harghiteni, din ultimele 24 de ore
În cursul zilei de ieri, 15 noiembrie a.c., 29 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD. În afara acestor situații, pompierii militari harghiteni au intervenit pentru stingerea a 2 incendii: o ardere necontrolată la o ghenă de gunoi, în Odorheiu Secuiesc și o alta cauzată de coșul de fum necurățat de funingine, la o casă din satul Nicolești, comuna Ulieș.
O atenție deosebită a fost alocată și accidentelor rutiere, echipajele de prim ajutor acționând în 2 situații în urma producerii unor accidente rutiere, pe strada Brașovului, în municipiul Miercurea Ciuc și în localitatea Bisericani. Astfel, aseară, în jurul orei 17:40, un bărbat de 45 de ani a fost acroșat pe trecerea pentru pietoni, de un autoturism, pe strada Brașovului din municipiul Miercurea-Ciuc. După acordarea asistenței medicale de urgență de către paramedicii SMURD, pacientul care prezenta fractură membru inferior drept, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
Tot seara trecută, în jurul orei 20:50, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a fost solicitat în urma producerii unui accident rutier între un autoturism și un autocamion, în localitatea Bisericani. În urma evenimentului, cei doi conducători auto au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior unul dintre ei, un tânăr de 23 de ani, fiind transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru investigații suplimentare.                  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii