Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 15.12.2022

ro

15 Dec, 2022 15:09 966 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul misiunilor din ultimele 3 zile
Salvatorii au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel județean. 
În ultimele 72 de ore, pompierii militari harghiteni au gestionat 26 de situații de urgență, majoritatea dintre acestea fiind pentru acordarea măsurilor de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate. Astfel, 23 de persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD.
Totodată, pompierii militari harghiteni au acționat pentru localizarea și stingerea unei arderi necontrolate cauzată de coșul de fum necurățat de funingine, la o casă din comuna Bilbor și au gestionat cu promptitudine 2 misiuni pentru protecția comunităților: o misiune de asigurare/supraveghere zonă, ca urmare a producerii unui scurtcircuit la un stâlp de electricitate stradal, în municipiul Odorheiu Secuiesc, problema fiind remediată, în scurt timp, de către echipajul furnizorului de energie electrică și  o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în sprijinul unui echipaj SAJ, în municipiul Miercurea Ciuc.
În continuare, subunitățile operative rămân mobilizate pentru a interveni în cel mai scurt timp, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
                                                                                    COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii