Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 13.01.2022

ro

13 Jan, 2022 12:53 759 Marime text

BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile desfășurate de pompierii militari harghiteni, în ultimele 24 de ore
În cursul zilei de ieri (12.01.2022), 13 persoane aflate în dificultate au primit ajutorul echipajelor SMURD. Totodată, echipajele de salvatori au acționat pentru localizarea și stingerea celor 3 incendii înregistrate și au gestionat alte 2 misiuni în municipiul Miercurea Ciuc: o misiune de deblocare ușă apartament și o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în sprijinul unui echipaj SAJ.
Astfel, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni, în cooperare cu SVSU Suseni, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion de transport lemne, pe DE 578, km 126, pe raza localității Valea Strâmbă. Forțele de intervenție ajunse în cel mai scurt timp la locul evenimentului au constatat că incendiul se manifesta la axele din spate ale camionului, cu pericol de propagare la întregul autovehicul și încărcătura acestuia. Incendiul a fost stins în limitele găsite și, cel mai probabil, a fost provocat de efectul termic produs de sistemul de frânare.
În afara acestui incendiu, pompierii militari au intervenit și la 2 arderi necontrolate cauzate de coșurile de fum necurățate de funingine, la o casă din municipiul Odorheiu Secuiesc, strada Orban Balazs și un bloc de locuințe din municipiul Toplița.
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.                       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii