Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 09.06.2022

ro

09 Jun, 2022 14:40 734 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile desfășurate de salvatorii harghiteni, în ultimele 24 de ore
În cursul zilei de ieri, 8 iunie a.c., paramedicii SMURD au intervenit la 9 misiuni pentru acordarea măsurilor de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

În afara acestor situații, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au acționat, în cooperare cu pompieri din cadrul ISU Suceava și SVSU Bilbor, pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată și reziduuri de material lemnos, fiind afectate aproximativ 2 ha de teren, în zona Izvoarele Călimanilor, localitatea Bilbor.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost transmise mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența unui urs, în localitatea Sânmartin.

Concomitent cu misiunile desfășurate, pompierii acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin activități specifice din zona de frontieră.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.       
      
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.   
                                             

COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii