Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 04.03.2022

ro

04 Mar, 2022 13:30 811 Marime text
 
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile pompierilor din ultimele 48 de ore
 
În ultimele două zile, pompierii militari harghiteni au acționat pentru gestionarea a 29 de situații de urgență, fiind înregistrate 26 de solicitări pentru acordarea de prim ajutor, iar 5 copii și 23 de persoane adulte au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor SMURD. Echipajul de prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 3 Corbu a acționat, ieri, 3 martie 2022, în jurul orei 11:30, în urma unui accident rutier produs pe D.N.15, la intrare în județul Harghita, în care au fost implicați cetățeni ucrainieni.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de podeț aflat pe marginea drumului și s-a răsturnat în gura de colectare a apelor pluviale din dreptul podețului. În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime: conducătoarea auto, de 42 de ani, și trei copii de 1 an, respectiv 11 și 12 ani. Paramedicii SMURD au asistat medical la fața locului doi dintre cei trei minori, de 1 și 12 ani. Primul acuza dureri la nivelul gâtului și prezenta escoriații la nivelul feței și mâinii, iar cel de-al doilea prezenta un hematom la nivelul capului. După acordarea asistenței medicale de urgență, ambii copii au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale.

În afara acestor situații, pompierii au intervenit pentru stingerea a 3 incendii, 2 fiind arderi necontrolate cauzate de coșurile de fum necurățate de funingine, la o casă din satul Jolotca, comuna Ditrău și la un bloc de locuințe din municipiul Toplița. Din fericire, acestea au fost stinse la timp, fără afectarea vecinătăților și nu s-au înregistrat pagube materiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii