Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:45 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Intervenții ale pompierilor bihoreni pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase

ro

20 Nov, 2023 13:57 278 Marime text
Nr. 319  Oradea, 20.11.2023

 
BULETIN INFORMATIV
 
Intervenții ale pompierilor bihoreni pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase
 
          În weekendul 18-19 noiembrie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit în nouă localități, pentru înlăturarea efectelor ploilor și ninsorilor avertizate de codul galben sub incidența căruia s-a aflat județul Bihor.
    Astfel, echipajele de pompieri ale Detașamentelor 1 și 2 Oradea au acționat în municipiu, pe străzile Aleșdului, Ioan Vidu și Răspântiilor, pentru evacuarea apei din grădini, curți și subsoluri, iar pe strada Ioan Suciu pentru înlăturarea unui arbore prăbușit peste un autoturism.
    Echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit în Beznea, comuna Bratca, pe DN1/E60, în Pădurea Neagră pe DJ 108H și în localitatea Șinteu pe DN1H, pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil. Tot pentru degajarea copacilor au intervenit echipajele Stației Ștei - pe DN75, ruta Băița - Vârtop, Garda Sălard pe DN19E, în localitatea Sălard și Detașamentul Marghita în localitatea Popești.
De asemenea, în localitățile Diosig și Tinca au intervenit pompierii Stației Săcueni și Gărzii Tinca pentru evacuarea apei din curți.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.
 
Persoană de contact
Subofițer Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii