Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Intervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs lângă localitatea Salonta

ro

18 Sep, 2023 10:51 435 Marime text
     
Nr. 269   Oradea, 18.09.2023
 
BULETIN INFORMATIV
Intervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs lângă localitatea Salonta
 
 
În seara zilei de duminică, 17 septembrie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs pe DN 79, în apropierea municipiului Salonta, eveniment în care au fost implicate trei persoane, aflate într-o autoutilitară.
 
          Apelul care sesiza producerea accidentului a fost primit prin Sistemul Unic 112, la ora 22.11, moment în care, pentru salvarea victimelor, ISU Bihor a mobilizat la fața locului, pompierii Detașamentului Salonta, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala SMURD de intervenție a medicului de urgență.
          Echipajele SMURD au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile care se impuneau celor două persoane rănite, din care, un bărbat, aflat în stare gravă, a fost transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, iar cealaltă victimă asistată, care prezenta răni ușoare, a refuzat transportul la spital.
Echipajul de stingere a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului.
 
 
Persoană de contact
Ofițer Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii