Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Bihor. O persoană a decedat și alte două sunt rănite

ro

08 Feb, 2021 20:36 1356 Marime text
  • Intervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Valea lui Mihai.

Pompierii militari bihoreni au intervenit luni, 8 februarie a.c., pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN19, la ieșirea din localitatea Valea lui Mihai spre Carei, transmite ISU Bihor.

Apelul prin Sistemul Unic 112, care sesiza producerea accidentului rutier în care au fost implicate patru persoane aflate în trei autoturisme, a fost sesizat în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” în jurul orei 17.45, moment în care, la fața locului au fost mobilizate de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul Stațiilor de Pompieri Valea lui Mihai și Săcueni, cu două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe de tip B2, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la locul evenimentului, echipajele de descarcerare au acționat pentru evacuarea unui bărbat rămas captiv într-unul dintre autovehiculele avariate, iar echipajele de pompieri militari paramedici și cele medicale au evaluat victimele și au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite.

Din nefericire, bărbatul descarcerat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale. Celelalte două persoane rănite în urma accidentului, aflate în cod galben medical (cu diferite contuzii și traumatisme), au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.


Sursă foto: ISU Bihor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii