Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Acțiuni de informare preventivă desfășurate de pompierii bihoreni

ro

27 Feb, 2024 14:37 431 Marime text
          Nr. 39 Oradea, 27.02.2024
COMUNICAT DE PRESĂ
                              SĂPTĂMÂNA PROTECȚIEI CIVILE

 
Acțiuni de informare preventivă desfășurate de pompierii bihoreni, la școli, operatori economici și în locuri cu aglomerări de persoane
 
                                                     
În cursul zilei de luni și marți, 26 – 27 februarie a.c., pompierii militari bihoreni au desfășurat în mai multe localități din județ, acțiuni de informare preventivă și de pregătire a populației, activități ce vor continua pe tot parcursul Săptămânii Protecției Civile.
 
 
  -ÎMPREUNĂ MAI PREGĂTIȚI-
 
În perioada 26 - 27 februarie a.c., pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor au desfășurat activități de educație și informare preventivă, la nivelul primăriilor, instituțiilor de învățământ, în supermarketuri și piețe din întreg județul.
În cadrul acestor activități, bihorenii au fost informați cu privire la cele mai frecvente riscuri prezente în comunitate și la modalitățile de prevenire a declanșării acestora, fiind totodată instruiți de pompieri în privința modului adecvat de comportare în caz de incendiu, inundații, în cazul producerii unui seism și a altor situații care le pot periclita viața și bunurile.
Pentru aprofundarea informațiilor furnizate, pompierii le-au distribuit bihorenilor pliante, flyere și broșuri aferente Campaniilor Naționale "Nu tremur la cutremur" și "RISC".
Activitățile preventive desfășurate de pompierii bihoreni în cadrul Săptămânii Protecției Civile, sub sloganul "Împreună mai pregătiți" vor continua mâine, 28 februarie, de Ziua Protecției Civile din România, când, la sediile a 11 subunități din cadrul ISU Bihor, în intervalul orar 10.00 - 14.00, se va organiza Ziua Porților Deschise.
 
 
 
Ofițer Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii