Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș - Incendii

ro

18 Jul, 2023 15:19 476 Marime text
 
 

BULETIN INFORMATIV

 
         În perioada 17.07.2023, ora 08:00 – 18.07.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 30 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:
                                                                                                                        
INCENDII:
         (ora 18:20) Pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină la ieșirea de pe A1, în zona Podul Viilor Pitești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la aproximativ 90% din autoturism, iar ocupanții s-au evacuat, nefiind nevoie de acordarea primului ajutor calificat. Incendiul a fost localizat și lichidat operativ de către colegii noștri, fără să existe pericol de propagare la vecinătăți.
 
INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI:

 (ora 11:55) Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pitești a intervenit pe Calea Câmpulung din municipiul Pitești, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unor scurgeri de lichide combustibile pe carosabil, produse în urma unui accident rutier între un autoturism și un cap tractor cu remorcă. La fața locului, nu au fost identificate victime.
(ora 19:07) Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme pe raza localității Bradu. La fața locului, s-au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor și s-a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, care prezenta atac de panică, nefiind nevoie de transport ulterior la spital.
De asemenea, paramedicii SMURD au gestionat în teritoriu 24 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.     
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
Nu uitați!
         Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
         Totodată, un mijloc de informare rapid și sigur este și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii