Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Educația rutieră

ro

07 Feb, 2023 15:26 582 Marime text
Nr. 33 din 7 Februarie 2023
 
EDUCAȚIE RUTIERĂ ÎN RÂNDUL ELEVILOR
 
Azi, 7 februarie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel și cei ai Serviciului Rutier Timiș, au desfășurat activități privind educația rutieră la Școala Gimnazială Martin Suboni Jebel și Școala Gimnazială Tormac, din județul Timiș, aceștia fiind întâmpinați cu entuziasm de către elevi.
 
La activități au participat 150 de elevi din toate ciclurile de învățământ și 25 de cadre didactice, care au beneficiat de informațiile transmise de către polițiștii rutieri.
 
În cadrul activității au fost abordate subiecte legate de modificările rutiere, statistica accidentelor rutiere, cauzele generatoare de accidente în preajma unităților de învățământ, importanța respectării regulilor de circulație și riscurile la care se expun când tratează unele aspecte cu superficialitate.
 
De asemenea, polițiștii au răspuns tuturor curiozităților elevilor, care au fost legate atât de aspectele cu care polițiștii se confruntă zilnic pe stradă până la pașii, pe care trebuie sa-i urmeze pentru a deveni polițist.
 
Activitățile referitoare la educația rutieră și responsabilizarea cât mai multor elevi cu privire la respectarea regulilor de circulație, continuă.
 
Un comportament preventiv scade riscul victima în rândul participanților la trafic.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii