Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 31.03.2022

ro

31 Mar, 2022 12:22 727 Marime text
Nr. 37 din 31 Martie 2022  
 
BULETIN 31 MARTIE 2022
 
REȚINUŢI PENTRU FURT CALIFICAT
 
          Polițiștii Secției 2 Urbană Timișoara au reținut doi bărbaţi, de 19 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în municipiul Timișoara, județul Timiș. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
În data de 30 martie a.c., 20:00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Urbană Timișoara, au identificat doi bărbaţi, de 19 şi 30 de ani, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de "furt calificat".
 
În fapt, în data de 30 martie a.c., în jurul orei 15:00, aceştia ar fi pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Traian Simu, din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras 10 roți auto (cauciucuri și jante).
 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
 
Bănuiţii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "furt calificat", fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaţilor.
 
 
 
BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT
 
          Polițiștii Secţiei 1 Urbană Timișoara au reținut un bărbat, de 23 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt în municipiul Timișoara, județul Timiș. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
În data de 30 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr a fost depistat de agenții de pază, în timp ce ar fi sustras o poșetă, din interiorul unui autoturism staționat în parcarea unei societăți comerciale, de pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Timișoara
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
În urma probatoriului administrat, tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.
 
 
REȚINUT PENTRU FURT
 
Polițiștii Secției 3 Urbană Timișoara au reținut un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt în municipiul Timișoara, județul Timiș. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
În data de 30 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Urbană Timișoara, au identificat un bărbat, de 21 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de "furt ".
În fapt, în data de 27 martie a.c., acesta ar fi sustras mai multe articole vestimentare, din interiorul unui autoturism parcat pe strada Rusu Șirianu, din municipiul Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei.
Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "furt", fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului şi recuperării prejudiciului în totalitate.
 
 
REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ
Polițiștii Secției 2 Urbană Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de "tâlhărie calificată". Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
În fapt, în data de 30.03.2022, în jurul orei 21:20, acesta, prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat o femeie, în vârstă de 36 de ani, de telefonul mobil și de suma de 500 de lei, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Doctor Aurel Cândea din Timișoara.
De asemenea, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 21:40, acesta, prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, de telefonul mobil, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Vasile Pârvan din Timișoara.
În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, în aceeași seară, polițiștii au reușit identificarea și depistarea acestuia la intersecția străzilor Traian Lalescu și Victor Babeș, din Timișoara.
Prejudiciile au fost recuperate în totalitate.
 
Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tâlhărie calificată", fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.
 
MANDAT PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI
La data de 30 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au identificat, pe strada Aurel Vlaicu din municipiului Lugoj, un bărbat, de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara.
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii