Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 29.12.2022

ro

29 Dec, 2022 12:21 866 Marime text
Nr. 150 din 29 Decembrie 2022
 
BULETIN INFORMATIV 29 DECEMBRIE 2022
 
PERCHEZIȚII LA REGIMUL ARTICOLELOR PIROTEHNICE
 
În cursul zilei de ieri, 28 decembrie a.c., polițistii Secției 7 Rurale Lugoj au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil din localitatea Dragoești, județul Timiș. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut.
 
Percheziția a fost desfășurată în cadrul unui dosar penal aflat în lucru la Secția 7 Rurală Lugoj cu privire la  săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform Legii 126/1995.
 
În urma activităților desfășurate au fost identificate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 29 de cartușe de țigări netimbrate și aproximativ 13 kilograme de articole pirotehnice deținute în vederea comercializării, fără îndeplinirea condițiilor legale, respectiv:
 
- 840 de petarde din categoria P1;
- 10 cutii cu minipocnitori;
- 58 de petarde negre fără elemente de identificare;
- 40 de petarde cu fitil P300.
 
În urma administrării probatoriului în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru stabilirea tuturor aspectelor.
  •  
 
REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT
 
În data de 28 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 20 de ani, bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
 
În fapt, în noaptea de 28.12.2022, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara, au depistat în parcarea hipermarketului situat pe Calea Aradului, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care avea asupra sa o bicicletă.
 
În urma verificărilor efectuate, a reieșit că bărbatul ar fi sustras bicicleta de pe strada Independenței din municipiu, aceasta nefiind asigurată.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.
 
  •  
 
REȚINUT PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE ȘI VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE
 
La data de 28 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.
 
În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în data de 28.12.2022, în jurul orei 16:00, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, în vârstă de 25 de ani, pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzis să se apropie de mama lui la mai puțin de 200 de metri.
 
În cursul aceleiași zile, în jurul orei 20:30, bărbatul a încălcat ordinul de protecție, revenind la locuința comună, din localitatea Saravale, județul Timiș, manifestând acte de violență.
 
Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violență în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLIC
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii