Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 29.07.2022

ro

29 Jul, 2022 10:18 599 Marime text
Nr. 83 din 29 Iulie 2022
 
BULETIN INFORMATIV 29 IULIE 2022
 
MANDAT PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI

       La data de 28 iulie a.c.,  în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Timișoara cu privire la un bărbat în vârstă de 32 de ani, condamnat la 2 ani, 8 luni și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.
 
Acesta a fost depistat în municipiul Timișoara.
 
Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara.
 
  •  
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. În noaptea de 28/29 iulie a.c., în intervalul orar 23:40 - 02:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strazile Calea Șagului și Marginii din municipiul Timișoara doi bărbați, în vârstă de 22 și 32 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testărilor cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive la canabis.
 
Au fost întocmite dosare penale.
 
2. La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Bujorilor din Timișoara, un autovehicul condus de o femeie de 29 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânăra nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost întocmit dosar penal.
 
3. La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Biroului Centru Universitar din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au oprit pentru control pe strada Arieș din Timișoara, un autovehicul condus de un tânăr de 17 ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost întocmit dosar penal.
 
4. La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii Orașului Gătaia au oprit pentru control pe strada Carpați din orașul Gătaia, un moped condus de un bărbat de 38 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat.
 
A fost întocmit dosar penal.
 
De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind sancționat contravențional cu 2.755 de lei.
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii