Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 25.10.2022

ro

25 Oct, 2022 10:19 604 Marime text
 
Nr. 127 din 25 Octombrie 2022
                                                             
BULETIN INFORMATIV 25 OCTOMBRIE 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 12:45, polițiștii Secției 1 Urbană Timișoara au oprit pentru control pe strada Piața Mitropolit Alexandru Sterca-Suluțiu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 18 ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.
 
2. La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 00:34, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Enric Baader din municipiu, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
3. La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 2 Rurală Săcălaz au oprit pentru control în localitatea Săcălaz, din județul Timiș, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 21 de ani.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii