Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ-25.02.2022

ro

25 Feb, 2022 13:50 904 Marime text
Nr. 21 din 25 Februarie 2022   
 
BULETIN 25 FEBRUARIE 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Periam au identificat în localitatea Lovrin, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism implicat într-un accident cu pagube materiale.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
  •  
 
În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj au oprit pentru control, în localitatea Jabar, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru "conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere".
 
  •  
În data de 25 februarie a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au depistat, pe strada Nicolae Firu din localitatea Chișoda, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
  •  
 
REȚINUT PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE
 
La data de 24 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Timișoara au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 58 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”.
 
În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în data de 24 februarie a.c., bărbatul de 58 de ani, nu a respectat ordinul de protecție emis de Secția 4 Timișoara, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 100 de metri de mama și fiica acestuia.
 
Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii