Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 24.06.2022

ro

24 Jun, 2022 15:40 583 Marime text
                                                                       Nr. 183 din 24 Iunie 2022
 
POLIȚIȘTII TIMIȘENI PREZENȚI LA DATORIE ÎN ACEST WEEKEND
 
          Și în acest weekend, 24 - 26 iunie, polițiști timișeni vor acționa în județul Timiș pentru prevenirea, descurajarea și combaterea oricăror evenimente negative.
 
În acest sens, vor fi asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate, în proximitatea adunărilor publice si a festivalurilor, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale.
 
În aceste zile, polițiștii vor acționa și pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, fiind prezenți pe principalele artere din județul Timiș, în cadrul activităților pe linie rutieră fiind folosite aparatele etilotest și DrugTest, în vederea depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
 
Totodată, precizăm faptul că alături de jandarmi, vom fi prezenți și la festivalurile Dub Camp România 2022 și Eco-Friendly Experience, alături de noi și printre dumneavoastră fiind și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara însoțiți de câinii specializați în depistarea substanțelor psihoactive, scopul nostru fiind prevenirea evenimentelor deosebite.
 
Recomandăm tuturor participanților să fie responsabili, să dea dovadă de maturitate în luarea deciziilor, iar pe primul loc să pună doar distracția.
 
În scop preventiv, vor fi prezenți și polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și Biroului Siguranță Școlară din cadrul I.P.J. Timiș care, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog vor desfășura activități de informare a tinerilor și vor oferi sfaturi utile cu privire la efectele și consecințele consumului de droguri, precum și cu privire la modul în care aleg să își petreacă vacanța de vară.
 
Astfel, tinerii vor avea posibilitatea să testeze ochelarii care simulează efectele consumului de droguri și alcool, activitate menită să îi determine să fie mult mai cumpătați în luarea deciziilor privitoare la siguranța lor.
 
Nu în ultimul rând, dacă sunteți victime ale unor infracțiuni, nu ezitați să apelați serviciul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii