Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:30 03 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 22.11.2022

ro

22 Nov, 2022 14:24 381 Marime text
Nr. 140 din 22 Noiembrie 2022
 
 
BULETIN INFORMATIV 22 NOIEMBRIE 2022
 
REȚINUT PENTRU EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI FINANCIARE ÎN MOD FRAUDULOS
 
          La data de 21 noiembrie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
În fapt, la data de 14.04.2022,  polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au fost sesizați de administratorului unui societăți comerciale din București, cu privire la faptul că în perioada 06.09.2021-18.10.2021, din contul bancar al societății ar fi fost efectuate 5 tranzacții neautorizate către un cont necunoscut, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 34.000 de euro.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au  identificat și depistat în municipiul Lugoj, un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
  •  
 
REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT

 
          La data de 21 noiembrie a.c, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
În fapt, la data de 21.11.2022, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că în data de 18.11.2022, o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada Stuparilor din muinicipiu, de unde ar fi sustras mai multe articole de îmbrăcăminte și două aspiratoare.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au  identificat și depistat în municipiu, un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii