Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 20.09.2022

ro

20 Sep, 2022 13:36 648 Marime text
Nr. 109 din 20 Septembrie 2022
 
BULETIN INFORMATIV 20 SEPTEMBRIE 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Splaiul Sofocle din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
2. În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
3. În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 18:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe DN 59, în localitatea Voiteg din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.
 
De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.
 
  •  
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI SILVICE
 
În data de 19.09.2022, în jurul orei 18:00, polițiștii Orașului Gătaia, au fost sesizați de pădurarul din localitatea Birda, județul Timiș, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi tăiat fărăr drept și ar fi sustras material lemnos din pădurea situată între localitățile Mănăstire și Sângeorge, din comuna Birda, județul Timiș.
 
Ajunși la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict doi bărbați, în vârstă de 21 și 22 de ani, care încărcau într-o autoutilitară materialul lemnos, acesta având un volum total de 1,33 metri cubi, din specia stejar și salcâm.
 
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie Cantonului Silvic Mănăstire.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,tăierea fără drept de arbori și ,,furtul de material lemnos.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii