Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 19.04.2022

ro

19 Apr, 2022 13:02 629 Marime text
Nr. 44 din 19 Aprilie 2022    
 
BULETIN INFORMATIV 19 APRILIE 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
În data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Făget au depistat, pe strada Gheorghe Doja, din orașul Făget, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
  •  
 
În data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Lugoj au depistat, pe strada Caransebeșului, din municipiul Lugoj, uni bărbat, în vârstă de 40 de ani, care ar fi condus fără a poseda permis de conducere.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii