Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 17.08.2022

ro

17 Aug, 2022 15:18 636 Marime text
Nr. 96 din 17 August 2022
 
BULETIN INFORMATIV 17 AUGUST 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. La data de 16 august  a.c., în intervalul orar 00:20-02:40, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat în municipiul Lugoj, doi bărbați de 20 și 25 de ani, care au condus sub influența drogurilor.
 
În urma testărilor cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive la amfetamină și cannabis.
 
Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
2. La data de 16 august  a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Orașului Făget si Secției 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control în localitatea Dumbrava, din județul Timiș, un autovehicul condus de un bărbat de 80 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
3. La data de 16 august  a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe DN 59 A, în localitatea Săcălaz, din județul Timiș, un autovehicul condus de un bărbat de 51 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
  1. La data de 17 august  a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe bulevardul Eroilor de la Tisa, din Timișoara, un autovehicul condus de un bărbat de 20 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii