Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 17.01.2023

ro

17 Jan, 2023 12:13 687 Marime text
Nr. 6 din 17 Ianuarie 2023
 
BULETIN INFORMATIV 17 IANUARIE 2023
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Viteazu din oraș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care avea aplicată placuța cu numărul de înmatriculare doar în partea din spate, conducătorul auto neconformându-se semnalului și continuându-și deplasarea.
 
Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, acesta continuându-și deplasarea, iar în capătul străzii Victor Babes, conducatorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din lemn, rezultând doar pagube materiale.
 
În urma verificarilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare atribuit unui alt autoturism.
De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
 
 
2. La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 07:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Aristide Demetriade din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 ani.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii