Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 12.09.2022

ro

12 Sep, 2022 15:03 769 Marime text
Nr. 104 din 12 Septembrie 2022
 
BULETIN INFORMATIV 12 SEPTEMBRIE 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
          Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. În data de 10 septembrie a.c., în în jurul orei 00:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe bulevardul Antenei din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
 
2. În data de 10 septembrie a.c., în în jurul orei 02:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Calea Lugojului din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”și ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
3. La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 14:35, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe Calea Șagului din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.
 
4. În data de 10 septembrie a.c., în în jurul orei 15:55, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au depistat pe strada Platanilor din localitatea Periam, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
5. La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii Municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Cotul Mic din municipiu, un moped condus de un bărbat de 32 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.
 
6. La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 07:45, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Dudeștii Vechi s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
 
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism în localitatea Dudeștii Vechi, din județul Timiș, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
7. În data de 11 septembrie a.c., în în jurul orei 17:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe DC 64 în județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” și ,,conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.
 
Polițiștii rutieri se află zilnic pe principalele artere din județ și continuă acțiunile pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră.
 
Adoptarea unui comportament iresponsabil în trafic produce victime și multe familii rămân suferinde. Fiți responsabili!
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii