Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 09.09.2022

ro

09 Sep, 2022 15:06 656 Marime text
Nr. 103 din 9 Septembrie 2022
 
BULETIN INFORMATIV 9 SEPTEMBRIE 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
          Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș 2 bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, în localitatea Ghiroda din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.
 
2.  La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii Municipiului Lugoj au depistat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, un bărbat de 28 de ani, care a condus sub influența alcoolului.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
 
Polițiștii rutieri se află zilnic pe principalele artere din județ și continuă acțiunile pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră.
 
Adoptarea unui comportament iresponsabil în trafic produce victime și multe familii rămân suferinde. Fiți responsabili!
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii