Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 09.03.2022

ro

09 Mar, 2022 14:27 562 Marime text
Nr. 27 din 9 Martie 2022   
 
 
BULETIN 9 MARTIE 2022
 
 
CERCETAT PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
În data de 8 martie a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Deta au depistat, în orașul Deta, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
  •  
 
REȚINUT PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE
La data de 8 martie 2022, poliţiştii Secţiei 4 Timișoara au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 58 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”.
În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în data de 8 martie a.c., bărbatul de 58 de ani, nu a respectat ordinul de protecție emis de Secţia 4 Timișoara, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 100 de metri de fiica acestuia.
Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
  •  
REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT
 
Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel au reținut 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat în localitatea Jebel. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.       
                              
La data de 8 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel, au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
În fapt, în cursul lunii februarie a.c., aceștia ar fi sustras mai multe materiale de construcții din curtea unui imobil, din localitatea Jebel.
 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
 
Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii