Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 06.12.2022

ro

06 Dec, 2022 15:26 614 Marime text
Nr. 141 din 6 Decembrie 2022
 
 
BULETIN INFORMATIV 6 DECEMBRIE 2022
 
REȚINUT PENTRU FURT
 
          La data de 05.12.2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
 
La data de 05.12.2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale, situate pe strada Aviatorilor, din localitatea Ghiroda, județul Timiș, cu privire la faptul că din sediul societății mai sus mentionate ar fi fost sustrase un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.
 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 10-25.11.2022, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, angajat în calitate de curier la societatea comercială, ar fi sustras din depozitul societății mai multe bunuri înainte de a fi luate în gestiune (un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile) cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.920 de lei.      
 
În cursul zilei de ieri, 5 decembrie 2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat bărbatul în municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.
 
Prejudiciului a fost recuperat în proporție de 90%(2 telefoane mobile nefiind recuperate).
 
Bănuitul a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
          În data de 05.12.2022, în jurul orei 01:55, polițiștii din cadrul Sectiei 4 de Poliție Rurală Peciu Nou au depistat în localitatea Parța, din județul Timiș, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism sub influența alcoolului.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, acesta refuzând procedura.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii