Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 07.06.2022

ro

07 Jun, 2022 13:18 642 Marime text
Nr. 56 din 7 Iunie 2022
 
BULETIN INFORMATIV 7 IUNIE 2022
 
CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
În data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Sibiu, din Timișoara, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.
 
  •  
 
REȚINUT PENTRU FURT
 
La data de 6 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara – Postul de Poliție Moșnița Nouă au reținut un bărbat, de 18 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, în localitatea Moșnița Nouă. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara – Postul de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr ar fi sustras mai multe bunuri nealimentare (pastă de dinți, cremă depilatoare, odorizante de cameră), în valoare de aproximativ 650 lei, dintr-un supermarket din localitatea Moșnița Nouă, acesta fiind surprins de către paznicii magazinului.
 
În urma investigațiilor efectuate, a reușit că în data de 31.05.2022, tânărul, în vârstă de 18 ani, ar mai fi sustras bunuri nealimentare din același supermarket, în valoare de aproximativ 947 de lei.
 
Prejudiciul a fost recuperat parțial.
 
Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii