Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 04.08.2022

ro

04 Aug, 2022 11:24 663 Marime text
Nr. 86 din 4 August 2022
 
BULETIN INFORMATIV 4 AUGUST 2022
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. În data de 3 august a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe bulevardul Antenei din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
2. În data de 3 august a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Michelangelo din municipiu, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testării cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive la amfetamină și canabis.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
3.  La data de 3 august a.c., în jurul orei 22:30 polițiștii lugojeni au oprit pentru control pe strada Comuna din Paris din Lugoj, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism erau false.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare".
 
4. La data de 3 august a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strada Sirius din Timișoara, un bărbat de 24 de ani, care a condus sub influența alcoolului.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii