Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 04.05.2022

ro

04 May, 2022 10:46 627 Marime text
Nr. 47 din 4 Mai 2022
 
BULETIN INFORMATIV 4 MAI 2022
 
ACȚIUNE ÎN MUNICIPIUL LUGOJ
 
La data de 3 mai a.c., în intervalul orar 09:00-13:30, polițiștii Biroului Rutier Lugoj, împreună cu cei ai Secțiilor 5, 6 și 7 Rurale au organizat o acțiune în municipiul Lugoj, atât pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Polițiștii au legitimat 106 persoane și au controlat 82 de  autovehicule, fiind efectuate 12 testări cu aparatul etilotest.
 
În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.480 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002 lei, dintre care 10 sancțiuni au fost aplicate pietonilor.
 
Au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv „conducerea unui autovehicul neînmatriculat și „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.
 
  •  
 
CERCETAȚI  PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
În data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Făget au depistat, pe DN 68 A, în localitatea Margina, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, refuzând procedura.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
  •  
 
În data de 3 mai a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat pe bulevardul Antenei din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.
 
În urma testărilor cu aparatul Drugtest, a reieșit că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive (canabis), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii