Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Comunicat de presă - 23.03.2022

ro

23 Mar, 2022 15:16 790 Marime text
Nr. 110.329 din 23 martie 2022
 
ACTIVITĂȚI ALE POLIȚIȘTILOR, LA PAȘCANI, PREMERGĂTOR ZILEI POLIȚIEI
 
La data de 25 martie 2022 sărbătorim 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române. 
Astfel, pentru a marca acest eveniment, ieri, 22 martie 2022, polițiștii ieșeni au realizat mai multe activități, în municipiul Pașcani.
La activități, alături de polițiștii de la Poliția Municipiului Pașcani, au participat și polițiști de la Serviciul Resurse Umane Iaşi, Biroul Analiză și Prevenire a Criminalității Iași, Serviciul de Acțiuni Speciale Iași, Biroul pentru Protecția Animalelor Iaşi. 
În cadrul activităților, au fost prezentate aspecte privind modalitățile de intervenție și mijloacele cu care se acționează în cazul producerii unor evenimente aflate în competența de investigare a polițiștilor. 
De asemenea, elevilor le-a fost prezentat echipamentul aflat în dotarea polițiștilor, iar cei mici s-au putut bucura de prezența a doi câini polițiști, Toi și Cof, câini de patrulare și asalt, care au efectuat un exercițiu de disciplină și un exercițiu prindere infractori, alături de conducătorii lor.
Elevilor le-au prezentate aspecte legate de prevenție, violență, bullying, siguranța rutieră, admiterea la unitățile de învățământ de profil și au primit materiale informative pe aceste teme.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii