Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Comunicat de presă -05.11.2021

ro

05 Nov, 2021 14:41 638 Marime text

Nr. 68.715 din 5 noiembrie 2021   
 
 
ACTIVITĂȚI DE VERIFICARE, DAR ŞI CU SCOP INFORMATIV-PREVENTIV ÎN CONTEXT COVID-19


Pe tot parcursul zilei de ieri, 4 noiembrie a.c., polițiștii ieşeni au acționat în colaborare cu celelalte structuri, în sistem integrat, privind verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au vizat, în special zonele aglomerate, agenții economici, fiind astfel verificate 533 obiective, 18 societăți comerciale și 46 mijloace de transport în comun.

De asemenea, astăzi, 05 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Urbană Iaşi şi Biroului de Siguranţă Şcolară au desfăşurat o activitate informativ-preventivă, în zona centrală a mun. Iaşi, cetățenii primind recomandări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și informaţii cu privire la interdicțiile impuse în această perioadă dificilă pe care o parcurgem.

Scopul acţiunilor polițiștilor nu este acela de a aplica sancțiuni contravenţionale, ci de a reaminti cetățenilor necesitatea adoptării unui comportament responsabil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii