Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Buletin de presă - 3 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

ro

13 Jul, 2021 10:54 653 Marime text
Nr. 68.533 din 13 iulie 2021
 
UPDATE://BĂRBAT CERCETAT PENTRU PROXENETISM, REŢINUT DE POLIŢIŞTI
 
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Paşcani au efectuat 3 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

La data de 11 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Paşcani au efectuat trei percheziţii domiciliare, dintre care două pe raza mun. Paşcani şi una în mun. Iaşi, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de proxenetism.
Bărbatul, de 35 ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti la una dintre locaţii şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.
Astfel, din investigaţiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în perioada 2018 - 9 iulie a.c., acesta i-ar fi înlesnit unei femei activitatea de practicare a prostituţiei în folosul său, în Bergamo, Italia. De asemenea, ar fi exercitat acte de constrângere asupra sa pentru a o determina să continue această activitate.
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.
Pe parcursul percheziţiilor a fost ridicat de poliţişti un pistol neletal de tir cu aer comprimat şi muniţie (pe care le-ar deţine în mod ilegal), substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, 3 telefoane mobile şi 30 de ceasuri.
La data de 12 iulie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările continuă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii