Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Buletin de presă - 17.06.2021

ro

17 Jun, 2021 14:43 490 Marime text
Nr. 68.474 din 17 iunie 2021
 
ACŢIUNI DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTI PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-CoV 2
 
La data de 16 iunie a.c., au fost desfăşurate noi acţiuni punctuale, pe raza judeţului Iaşi, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în scopul limitării pandemiei de COVID 19.

Astfel, poliţiştii, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au acţionat, pe raza întregului judeţ, acţiunile vizând, în special, verificări la obiectivele supuse restricțiilor și zonele cu risc epidemiologic ridicat.

În acest context, poliţiştii au verificat 21 de societăţi comerciale şi 195 de obiective şi locaţii de interes, fiind legitimate 488 de persoane.
Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii îmbolnăvirilor provocate de virusul Sars-CoV-2.

Reamintim necesitatea respectării măsurile de protecție sanitară: spălarea sau dezinfectarea frecventă a mâinilor, păstrarea distanțării fizice de alte persoane, evitarea locurilor aglomerate.
Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii