Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Polițiștii au întocmit dosar penal

ro

20 Feb, 2024 15:43 421 Marime text
                                                        Nr. 12115 din 20 Februarie 2024
 
 
INTERVENȚII ȘI ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR DIN IALOMIȚA
PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR
 
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11  permise  de conducere și au constatat 2 infracțiuni.
 
La data de 19 februarie a.c., peste 70 de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.
 
De asemenea au fost organizate filtre rutiere atât în mediul urban cât și rural, pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, precum și în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze ale producerii accidentelor de circulație.
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 77 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 2 infracțiuni.
 
Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 71.470 de lei.
 
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.
 
 
Exemple
 
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit în trafic, un tânăr de 18 ani, din municipiul Urziceni.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii deconducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
***
 
În cursul aceleiași zile a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Călărași, în timp ce conducea un autoturism neînregistrat.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii