Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiștii giurgiuveni

ro

27 Apr, 2023 15:14 523 Marime text
PNr. 7602/148 din 27 aprilie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
   MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI
 
La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, în comuna Buturugeni, județul Giurgiu.
 
Cu ocazia activităților desfășurate, a fost depistat un bărbat, de 57 de ani, din comuna Buturugeni, pe numele căreia Judecătoria Bolintin Vale a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție emis de către instanța de judecată.
 
În luna august 2022, soția bărbatului în cauză a solicitat Judecătoriei Bolintin Vale emiterea unui ordin de protecție, având în vedere faptul că soțul său, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi amenințat-o cu un cuțit, dacă aceasta nu își retrage plângerea formulată împotriva sa.
 
Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu.
  
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii