Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu

ro

20 Dec, 2023 09:30 578 Marime text
Nr. 7602/432 din 20 decembrie 2023
 
BULETIN DE PRESĂ
 
MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI
 
La data de 19 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, în județul Giurgiu.
 
Cu ocazia activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 55 de ani, din localitatea Isvoarele, județul Giurgiu, pe numele căruia Tribunalul Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 9 ani închisoare, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de omor calificat.
 
Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu.
 
CERCETAT PENTRU SĂVÂRȘIREA A TREI INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
 
La data de 19 decembrie a.c., ora 23.58, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni au depistat, pe D.J. 603, în afara localității Mihai Bravu, un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Băneasa, județul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, refuzul ori sustragerea de la prelevarea de probe biologice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii