Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat o femeie, care se deplasa pe partea carosabilă

ro

11 Dec, 2023 15:45 510 Marime text
Nr. 7602/424 din 11 decembrie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
CERCETAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ ȘI CONDUCEREA UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
La data de 7 decembrie a.c., ora 13.50, pe D.C. 54, în localitatea Ulmi, județul Giurgiu, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei femei, de 74 de ani, din aceeași localitate.
 
Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Ulmi, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat o femeie, care se deplasa pe partea carosabilă.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
 
La data de 10 decembrie a.c., pe baza probatorului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, a fost reținut, pentru 24 de ore.
 
La data de 11 decembrie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii