Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu A provocat un accident rutier

ro

02 Aug, 2023 10:07 566 Marime text
Nr. 7602/278 din 2 august 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
           
A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE, DEȘI NU POSEDA PERMIS DE CONDUCERE
 
La data de 1 august a.c., ora 19.37, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Giugiu, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
 
În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Vedea, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, parcat regulamentar, în parcarea unei societăți comerciale.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul drager a indicat valoarea de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii