Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Un bărbat a provocat un eveniment rutier, după ce a consumat băuturi alcoolice

ro

01 Oct, 2023 10:00 789 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 30 septembrie 2023, ora 21.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu, au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. 

La data de 30 septembrie 2023, ora 21.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu, au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.
 
În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Buturugeni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 611, într-o curbă, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Goleasca, județul Giurgiu.
 
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatele drager, rezultatul fiind 0 pentru cel de 22 de ani, iar pentru celălalt 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice de sânge.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Timiș: Cercetați pentru introducerea ilegală de deșeuri în țară (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii