Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

ro

30 May, 2023 16:11 781 Marime text
Nr. 3044290 din 30 mai 2023
 
 
DEPISTAȚI LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI, A ALTOR SUBSTANȚE SAU FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
        
 
         La data de 29 mai 2023, în jurul orei 20:50, un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Galați a oprit în trafic, pe bulevardul Siderurgiștilor, în zona IREG, din municipiul Galați, un autoturism, care era condus de o femeie de 41 de ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
         Rezultatul la testarea alcoolscop a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
        
***
 
         Tot ieri, 29 mai 2023, în jurul orei 21:25, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Galați a oprit în trafic pentru control, în zona intersecției dintre Drumul de Centură și strada Prelungirea Brăilei, din municipiul Galați, un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe prima arteră rutieră și care era condus de un bărbat de 41 de ani.
         Datorită comportamentului euforic al conducătorului auto polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,003 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat testarea sa cu aparatul Drugtest, însă, după ce a fost condus la spital, a fost de acord cu recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
          A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ
 PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
 
         La data de 29 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor – Compartimentul de Ordine Publică au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis, la aceeași dată, de Judecătoria Târgu Bujor față de un tânăr de 20 de ani, pentru infracțiunile de violență în familie și lovire sau alte violențe.
         Tânărul a fost găsit la adresa de domiciliu, unde se afla sub măsura preventivă al arestului la domiciliu, pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, respectiv tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.
         Acesta a fost condus și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați
          
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii