Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Depistați la volan fără permis de conducere, dar și sub influența alcoolului sau a altor substanțe

ro

19 Apr, 2023 14:22 717 Marime text
Nr. 3044257 din 19 aprilie 2023
 
 
 
 
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
 
         În cursul zilei de ieri, 18 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au depistat și reținut pe raza municipiului Galați, un bărbat, cu vârsta de 26 de ani, față de care Judecătoria Galați a emis la data de 11.04.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
         Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
***   
 
         La aceeași dată, polițiștii din cadrul polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor, au depistat și reținut pe raza orașului Târgu Bujor, un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, față de care Tribunalul Galați a emis la data de 10.04.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 an și 2 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
         Și acesta a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
***   
 
        
DEPISTAȚI LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, DAR ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE
 
 
 
         La data de 18 aprilie 2023, în jurul orei 16:30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Brăilei, un autoturism care era condus de un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, din municipiul Galați, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
          A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
         La data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 01:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești a oprit în trafic pentru control, pe strada I.L.Caragiale, din comuna Tudor Vladimirescu, un autoturism care era condus de un tânăr, cu vârsta de 19 de ani, din localitatea de domiciliu, sub influența substanțelor psihoactive.
         La testarea drugtest a rezultat valoare pozitivă la consumul de amfetamină, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive
         Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
        
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii